Velkommen

Vis din personlige stil gennem unikke håndlavede kvalitetssmykker i en klasse for sig eller bestil dit eget personlige smykker i det materiale, farve og design du måtte ønske, og vi vil fremstille det til dig.

Vores smykker afspejler design, kvalitet, identitet , personlighed, skønhed og mangfoldighed hos den bevidste kunde, der ønsker at vise hendes/hans egen personlige stil og identitet igennem unikke smykker.

Vores foretrukne materiale er semi ædle sten, læder, fjer og sterling sølv.

Vores smykker bliver skabt ud fra indtryk og inspiration fra rejser og oplevelser rundt omkring i verden, som bliver til tanker og idéer til fremstilling af unikt og personligt kunstværk. Resultatet er moderne, smukke håndlavede smykker, der kan deles op i tre overordnede kategorier: Tribal , Spritual og Sølv smykker. Hvert smykke er lavet af kvalitetsmaterialer i hånden med stort omhu for de mindste detaljer og kærlighed til hvert produkt. Dette har resulteret i unikke smykker af højeste kvalitet, som vil begejstre, overraske og inspirere dig som vores kunde .

Vi fremstiller som udgangspunkt kun et eksemplar af hvert smykke. Men skulle du som vores kunde forelske dig i et smykke, der er udsolgt, vil vi gerne fremstille en magen til specielt til dig. 

Vi gør vores bedste for at yde en god service til dig som vores kunde, og håber, at vores smykker vil bringe inspiration og glæde og afspejler din unikke personlighed.