Personlig Design

Unik Mala halskæde eller armbånd designet til dig

Du kan udover de designs du finder på vores hjemmeside, også bestille dit helt unikke kæde eller armbånd, præcis som du ønsker det, og med de krystaller og sten som matcher og støtter din smag, din energi og dine intentioner.

Dit nye smykke bliver skabt til dig som en daglig påmindelse om din spirituelle rejse og vil skrue op for dit lys og hjælpe dig med at fokusere på den glæde, der bor i dit hjerte. Stenene støtter din fysiske sundhed, giver dig følelsesmæssig støtte og hjælper dig med at få succes med dine mål og ønsker. Desuden vil de med deres smukke farver og energi, hjælpe dig med at huske dine intentioner i hverdagen og vække en potential energi i dig.

Vi håber, at vi med vores kreation, kan bringe dig skønhed, glæde og lykke på din rejse, kærlighed og styrke i dit hjerte og tillid i dit sind, så du kan opleve dit unikke lys og være med til at sprede glæde og skønhed i verden.

Et smykke med hensigt og budskab

En Mala kæde eller armbånd kan være mere end bare et smykke.

Dit nye smykke kan blive din personlige support, når du mediterer, dyrker yoga og fordyber dig i din daglige spirituelle praksis. 

En daglig praksis behøver ikke at tage lang tid for at være effektiv. Det som betyder noget er, at du bliver stille med dig selv, lytter indad og tilbringer nogle få kærlige minutter med dig selv.

Din unikke og personlige Mala kæde eller armbånd bliver din trofaste hjælper til denne praksis, hvor du fylder dig med energi og lytter til din sjæl. Din Mala vil fungere som et symbol, som minder dig om, hvem du er. Kæden vil få dig til at  huske den helt særlige stemning og følelse af at være i flow og i kontakt med din indre kilde.

Du kan tage din Mala med dig, når du er på spirituelle workshops eller går til yoga. På den måde bliver din Mala en energi-bærer, og du behøver bare se på den eller røre ved den, så husker din krop det gode energier.

Processen

Fortæl os om hvad du ønsker og evt. hvor du er på din personlige eller spirituelle rejse via besked her på hjemmesiden. Skriv gerne om du har særlige ønsker til sten, farver, vedhæng og energier.

Vi tuner ind og ud fra vores samtale og det vi mærker, kan vi komme med et forslag til de sten, der tjener dig på din personlige eller spirituelle rejse. vi vil undervejs sende dig et par billeder med perler og det overordnede design, så processen bliver et samarbejde.

Dit endelige Mala design bliver først skabt, når du har godkendt sten og pris.

Pris på personligt Mala design

En personlig Mala kæde koster mellem 850 kr. og 1.300 kr.

Prisen afhænger af materialerne.

 

Prisen på en personlig Mala er inklusive snor, kvast/vedhæng, guruperle eller anden afslutning og andre materialer.